Mafyaya "Kukla" operasyonunda 353 kişiye gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 31 ilde eş zamanlı olarak “Kukla Operasyonu” başlatıldığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, 15 mafya tipi suç örgütü ve bu örgütlere silah temin eden 31 suç grubuna yönelik baskınlarda 353 kişinin gözaltına alındığını söyledi.

Haberler DHA 20.06.2023 - 12:00

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 31 ilde eş zamanlı olarak mafya tipi yapılanmalara yönelik operasyon başlatıldığını açıkladı.

Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin 15 mafya tipi suç örgütü ile bu suç örgütlerine silah temin eden 31 suç grubuna yönelik baskınlar düzenlendiğini söyledi.

“Kukla Operasyonu” adı verilen baskınlarda 353 şüphelinin gözaltına alındığını söyleyen Bakan Yerlikaya, 354 tabanca, 7 uzun namlulu silah, 93 tüfek, 10 bini aşkın fişek ve muhtelif uyuşturucu maddeler ele geçirildiği bilgisini verdi.

Yerlikaya, "Operasyona katılan kahraman Emniyet Genel Müdürlüğü mensuplarımızı tebrik ediyorum. Suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam edecek” dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.