Kurallara uymayan sürücülere göz açtırılmadı

Bolu'da polis ekipleri tarafından şehrin en işlek kavşağında denetim gerçekleştirildi. Kurallara uymayan sürücülere göz açtırılmadı.

Haberler İHA 07.08.2024 - 13:04

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, şehrin en işlek kavşaklarından biri olan Anıtpark Kavşağı’nda denetleme yaptı.

Uygulama noktasında motosiklet ve otomobil sürücüleri denetlendi. Denetim çerçevesinde emniyet kemeri takmayan, kask kullanmayan, ehliyeti olmayan sürücülere cezai işlem uygulandı. Polis ekiplerinin denetimlerini devam ettireceği öğrenildi.

Trafik denetimlerini desteklediğini ifade eden sürücü Mustafa Yıldırım, "Çok beğeniyoruz uygulamaları. En azından kasksız, eldivensiz binenler kontrol ediliyor. Ben kurallara uyuyorum, önlemlerimi alıyorum" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.