Kontrolden çıkan otomobil yayalara çarptı: 4 yaralı

Adana’da seyir halindeyken sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, yol kenarında yürüyen 2 kişiye çarptıktan sonra sulama kanalının bariyerlerini devirip caddenin karşısına düştü. Kazada 2 yaya ile otomobildeki 2 kişi yaralandı.

Haberler DHA 24.11.2023 - 03:46

Kaza, gece saatlerinde Ceyhan ilçesine bağlı Şahin Özbilen Mahallesi’nde meydana geldi. Özgür Ö. yönetimindeki otomobil, Fevzi Çakmak Bulvarı’nda seyir halindeyken sürücüsünün kontrolünden çıkarak yolda yürüyen Furkan T. ile Mustafa Ü.’ye çarptı.

Otomobil daha sonra yol kenarında bulunan sulama kanalının demir bariyerlerini devirip caddenin karşısına düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası yaralı sürücü Özgür Ö, yolcu konumundaki Mehmet Erman Ö. ile yayalar Furkan T. ve Mustafa Ü. ambulanslarla Ceyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olanı Özgür Ö. ile Furkan T., Adana Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

​Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.