Kırıkkale'de kamyonet devrildi: 8 yaralı

Kırıkkale'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde devrilen kamyonetteki 8 kişi yaralandı.

Haberler İHA 03.08.2024 - 13:23

Edinilen bilgiye göre, B.A. (22) yönetimindeki 71 AAB 149 plakalı Isuzu marka kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde devrildi. Kazada, sürücü ile kamyonetin kasasında bulunan F.P. (44), M.Ç. (37), U.P. (25), N.U. (17), A.S. (44), ve B.A. (18) yaralandı.

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan 8 yaralının da sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası trafik ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemleri alarak kamyoneti yoldan kaldırdı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.