Kavgada akciğerine bıçak saplandı

Bingöl'de kavgada sırtından yaralandığı bıçakla hastaneye kaldırılan 18 yaşındaki U.B., akciğer ameliyatıyla sağlığına kavuştu. Şüpheli, tutuklandı.

Haberler DHA 03.10.2023 - 15:35

Bingöl'de 2 gün önce ismi belirtilmeyen bir kişiyle tartışması kavgaya dönüşen U.B. (18) sırtından bıçaklanıp yaralandı.

İhbarla, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Şüpheli gözaltına alınırken, U.B. ambulansla sırtındaki bıçakla, Bingöl Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Yapılan kontrolde, bıçağın U.B.'nin akciğerine saplandığı belirlendi.

Göğüs Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Muhyettin Aslan tarafından gerçekleştirilen ameliyatla bıçak çıkarıldı.

Ardından, video yardımlı torakoskopik cerrahi (VATS) işlemiyle akciğer onarılıp kanama durduruldu.

U.B. hayati tehlikeyi atlatırken, Opr. Dr. Aslan, "Eskiden açık cerrahi yöntemlerle gerçekleştirilen akciğer onarımlarının yerine son dönemlerde literatürde önerilen kapalı kamera sistemi VATS kullanılmaktadır. Bu modern yaklaşım, hastanın kanama kaynaklarının kapatılması ve onarılması için kullanıldı ve hastanın sağlığına kavuşmasına büyük katkı sağladı." dedi.

U.B.'yi bıçaklayan şüpheli, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız