Kardeşlerim dizisinde Asiye öldü mü? Su Burcu Yazgı Coşkun veda etti

Cumartesi akşamları yayımlanan Kardeşlerim dizisindeki ayrılıklara bir yenisi daha eklendi. Kardeşlerim’in Asiye’si Su Burcu Yazgı Coşkun'un sahneleri ardından "Asiye öldü mü, kadrodan ayrıldı mı?" soruları gündeme geldi.

Haberler Sosyal Medya 18.02.2024 - 12:18

Son olarak Altın Portakallı oyuncu Selen Domaç’ın kadrosuna katıldığı Kardeşlerim dizisinde beklenmedik bir veda yaşandı. Dizinin ilk bölümünden beri Asiye karakteriyle kadroda yer alan Su Burcu Yazgı Coşkun ekibe veda etti.

17 Şubat 2024 tarihli bölümde yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Asiye'nin kalbi  bir anda durdu ve hayatını kaybetti.

VEDA PAYLAŞIMI YAPTI

Sosyal medya hesabından veda paylaşımı yapan Su Burcu Yazgı Coşkun; "Ne çok şey kazandırdı bana, ne çok şey öğretti, kaç yaş büyüttü ah. Yazsam destan çıkar ama kısa tutmak istiyorum. Çünkü vedaları hiç sevmem. Herkesin emeklerine sağlık." ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.