İznik Gölü'nde yüzerken açığa sürüklenen iki kardeş kurtarıldı

Bursa'nın Orhangazi ilçesindeki İznik Gölü'nde yüzen 11 yaşındaki Hüseyin S. ile 7 yaşındaki kardeşi Yasemin S.'nin tutundukları deniz simidi, rüzgarla birlikte açığa sürüklendi. Kendisini suya bırakan Hüseyin S. çevredekiler tarafından, kıyıdan 500 metre açıkta mahsur kalan kardeşi ise tekneyle kurtarıldı.

Haberler Anadolu Ajansı, DHA 15.09.2024 - 14:29

Bursa'dan İznik Gölü sahiline pikniğe gelen ailenin çocukları Hüseyin S. ile Yasemin S., saat 12.30 sıralarında deniz simidine tutunarak gölde yüzmeye başladı.

Aniden çıkan kuvvetli rüzgarla deniz simidi, açığa doğru sürüklenmeye başladı. Hüseyin S. simidi bırakırken, kardeşi rüzgarla birlikte ilerledi.

Sahildekiler göle girip Hüseyin’i kurtarırken, ihbarla bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sahildeki bir işletmeci teknesiyle göle açılarak, anne ve babasının gözyaşı döktüğü Yasemin S.’yi kıyıdan yaklaşık 500 metre açıkta kurtardı.

Kıyıya getirilip, ambulansta müdahalesi yapılan Yasemin S., tedbir amacıyla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.