İzmir'de silah kaçakçılığı operasyonu: 7 şüpheli tutuklandı

İzmir'de düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda gözaltına alınan 16 zanlıdan 7'si tutuklandı.

Haberler Anadolu Ajansı 28.09.2024 - 08:46

Arşiv
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının koordinasyonunda, İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele ile İstihbarat Şubesi ekiplerince kaçak silah imalatı ve ticaretinin önlenmesi amacıyla çalışma yürütüldü.

Kurusıkı tabancaların teknik özelliklerini değiştirerek ateşli silaha dönüştürdükleri ve satışını yaptıkları tespit edilen 16 zanlı takibe alındı.

Şüphelilerin ev ve iş yerlerine düzenlenen hava destekli operasyonda tabancalar ile av tüfeğinin yanı sıra silah tamamlayıcı parçalar bulundu.

Operasyonda 16 zanlı gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden 11'i adliyeye sevk edildi, bunlardan 7'si çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, 4'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Emniyetteki diğer 5 zanlının işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Öte yandan tutuklanan şüphelilerden İ.S. hakkında çeşitli suçlardan 8 yıl hapis cezasının bulunduğu belirtildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.