İzmir'de evinde ölü bulunan kadının katili arkadaşı çıktı

İzmir'in Buca ilçesinde bir kadının evinde ölü bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan kadın şüpheli, tutuklandı.

Haberler İHA, Anadolu Ajansı 19.10.2024 - 16:53

Dumlupınar Mahallesi'nde Fidan Çakır'ın (28) ölü bulunmasıyla ilgili çalışma başlatan polis, olayın 11 Ekim'de meydana geldiğini, Çakır'ın boyun bölgesinden aldığı bıçak darbeleri sonucunda hayatını kaybettiğini belirledi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, Suç Analiz Büro Amirliği ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelinin Çakır'ın arkadaşı D.E. (31) olduğunu tespit etti.
Fidan Çakır

Olayın ardından önce Muğla'ya ardından İstanbul'a gittiği belirlenen şüpheli kadın, İstanbul'da kaldığı otel odasında yakalandı.

İzmir'e getirilen D.E'nin ifadesinde, Çakır ile evde alkol aldıklarını, daha sonra aralarında kavga çıktığını, kendisini öldürüceğini düşündüğü için olayı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

D.E. işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

D.E'nin Muğla'ya korsan taksiyle gittiğini tespit eden polis, korsan taksicilik yapan kişiye de 64 bin lira idari para cezası uyguladı, araç trafikten men edildi.

NE OLMUŞTU?

Dumlupınar Mahallesi 89 Sokak'taki bir apartmanda ikamet eden Fidan Çakır'dan haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmiş, eve gelen ekipler vücudunda kesi izleri bulunan Çakır'ın hayatını kaybettiğini belirlemişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.