İstanbul Boğazı'nda gemi arızası

İstanbul Boğazı'nda sabah saatlerinde bir kargo gemisi arıza yaptı. Boğaz gemi trafiğine kapatıldı. Kıyı Emniyetince yapılan çalışmanın ardından arıza giderilip gemi yoluna devam edince Boğaz trafiği normale döndü.

Haberler NTV Haber, Anadolu Ajansı 31.05.2024 - 10:23

İstanbul Boğazı'nın Beşiktaş önlerinde sabah saatlerinde 176 metre boyundaki "Cornelia" isimli gemide makine arızası meydana geldi.

KIYI EMNİYETİ ALARMA GEÇTİ

Geminin kurtarılması için Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne bağlı kılavuz kaptan ve "Kurtarma-9" römorkörü ivedilikle olay yerine yönlendirildi.

Boğaz'daki gemi trafiği, çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı.

Çalışmaların ardından arıza giderildi. Geminin demir sahasına çekilmesine gerek kalmadı, yola devam etmesinde bir sakınca görülmedi.

İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiği, söz konusu geminin seyrini tamamlamasının ardından kuzey-güney yönlü olarak trafiğe açıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız