İETT'den kadın yolcular için yeni uygulama | İstedikleri güzergahta inebilecekler

İETT'nin kadın yolcuların güvenliği için hayata geçirdiği uygulamayla, saat 22.00'dan sonra kadın yolcular tüm İETT araçlarından güzergah üzerinde istedikleri yerde inebilecekler.

Haberler ntv.com.tr 15.08.2024 - 15:32

İETT kadın yolcular güvenliği için yeni bir uygulamayı hayata geçirdi.

Saat 22.00'dan itibaren geçerli olacak bu uygulama ile kadınlar, tüm İETT otobüslerinde güzergah üzerinde istedikleri yerde inebilecekler.

İzmir Büyükşehir Belediyesi de 2019 yılında kadınların gece istedikleri yerde inebilmesi imkanını getirmişti.

İETT'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda bu adımın gece yolculuklarında güvenliği artırmak amacıyla atıldığı belirtildi.

Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Kadın yolcularımız,

Tüm İETT araçlarında,

Saat 22.00’dan sonra güzergâh üzerinde istedikleri yerde inebiliyorlar. İstanbul’un her noktasında araçlarımızla gece saatlerinde güvenli ve konforlu bir ulaşım ile yanınızda olmaya devam edeceğiz."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.