İBB burs sonuçları sorgulama 2024: İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) burs başvuru sonuçları için tarih araştırmaları sürmeye devam ediyor. İstanbul'da üniversite okuyan binlerce üniversiteli, 25 Eylül-18 Ekim tarihinde tamamlanan İBB burs başvuruları sonrasında, başvuruda sonuçlarının açıklanacağı tarihi sorgulamaya başladı. Peki, 2024 İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberler ntv.com.tr 24.10.2024 - 15:21

2024 İBB burs sonuçları için geri sayım başladı. İstanbul'da okuyan binlerce üniversitelinin eğitim hayatına katkı sağlayacak olan İBB bursları, yararlanmak isteyen ve şartları sağlayan 100 bin öğrenciye 15 bin TL eğitim desteği sağlayacak. Peki, 2024 İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak?

İBB BURS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

İBB burs başvuru sonuç duyurusunun aralık ayı ortalarına kadar yapılması bekleniyor.
İBB BURS SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

2024- 2025 dönemi burs başvuru sonuçları "https://gencuniversiteli.ibb.istanbul/" adresi üzerinden sorgulanabilecek. Ayrıca adaylar SMS ile bilgilendirilecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.