Evinde yanarak hayatını kaybeden Kıbrıs gazisi, askeri törenle defnedildi

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Balıköy beldesinde dün gece evinde çıkan yangında hayatını kaybeden Kıbrıs gazisi Mehmet Tolu, bugün düzenlenen askeri törenle toprağa verildi.

İHA 07.02.2025 - 16:02 Son Güncelleme : 07.02.2025 - 16:03

Evinde yanarak hayatını kaybeden Kıbrıs gazisi askeri törenle defnedildi

1953 doğumlu olan Tolu'nun vefatı, sevenlerini ve yakınlarını derinden üzdü. Cenaze töreni, Balıköy'de büyük bir katılımla gerçekleşti. Törene Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın, Balıköy Belediye Başkanı Hasan Yazkan, askeri erkan, gazinin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tavşanlı ilçe Müftüsü Mevlüt Hakan Asan'ın kıldırdığı cenaze namazı sonrası, Tolu'nun Türk bayrağına sarılı tabutu, omuzlarda taşınarak Balıköy Mezarlığı'na getirildi. Burada yapılan duaların ardından, Kıbrıs gazisi Mehmet Tolu toprağa defnedildi.

Törende konuşma yapan Kaymakam Baskın, Mehmet Tolu'nun vatanı için gösterdiği fedakarlığı ve kahramanlığını vurgulayarak, oğluna başsağlığı diledi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2025 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.