Erdoğan'ın İsrail uyarısından Meclis'te kapalı oturum düzenlenecek mi? Kurtulmuş'tan açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “İsrail’in hedefinde Türkiye de var.” uyarısına karşın CHP, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) kapalı görüşme yapılmasını istemişti. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, CHP'nin talebine ilişkin "İsrail’in yayılmacı politikaları ve Türkiye’nin geliştirebileceği tedbirler konusunda kapalı oturum yapılabilir." dedi.

Haberler ntv.com.tr 03.10.2024 - 14:36

Son dakika haberi! İsrail’in Filistin ve Lübnan’a yönelik saldırıları sürerken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “İsrail’in hedefinde Türkiye de var.” uyarısı siyasetin gündeminde…

Erdoğan Meclis'in 28. Dönem 3. Yasama Yılı'nın açılışında yaptığı konuşmada, “İsrail, Lübnan'dan sonra gözünü topraklarımıza dikecek.” demişti.

CHP KAPALI OTURUM İSTEDİ

CHP, Erdoğan'ın açıklamalarına ilişkin "Bu söz boşta kalamaz, bu sözün altı doldurulmak zorundadır.” ifadelerini kullanırken TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan Meclis'te kapalı oturum yapılmasını talep etmişti.

Son olarak tartışmalara ilişkin açıklama yapan Kurtulmuş, "Kapalı oturum olacak mı?" sorusuna yanıt verdi.

Kurtulmuş, "İlgili bakanların katılımıyla Meclis'te, İsrail’in yayılmacı politikaları ve Türkiye’nin geliştirebileceği tedbirler konusunda kapalı oturum yapılabilir." dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.