Eminönü-Bursa feribotuna bomba ihbarı asılsız çıktı

İstanbul Eminönü-Bursa Mudanya seferini yapan feribotta bomba ihbarı asılsız çıktı. İhbar üzerine, 380 yolcu tahliye edilerek köpekle arama yapıldı. Asılsız çıkan ihbar nedeniyle sefer 2 buçuk saatlik gecikmeyle yapıldı.

Haberler İHA 23.10.2024 - 23:49 Son Güncelleme : 23.10.2024 - 23:51

İstanbul Eminönü-Bursa Mudanya seferini yapacak feribotunda bomba ihbarı yapıldı. Polis, feribotta bulunan 380 yolcuyi güvenli bir şekilde tahliye etti. Polis ekipleri, bomba uzmanı köpeklerle içerde arama yaptı. Yaklaşık 1 buçuk saat süren aramanın ardından ihbarın asılsız olduğu belirlendi.

İhbar nedeniyle 19.30'da yapılması planlanan İstanbul Eminönü-Bursa Mudanya seferinin iptal edildi. Yolcular farklı bir gemiye aktarılırken, sefer yaklaşık 2 buçuk saatlik gecikmeyle yapıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.