Denizli'de bıçaklı, sopalı kavga: 1 ölü

Denizli'nin Honaz ilçesinde iki grup arasında çıkan, bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada 17 yaşındaki Hakan Koç bıçaklanarak öldürüldü.

Haberler DHA 31.08.2024 - 16:47

Arşiv

Denizli'nin Honaz ilçesi Kocabaş Mahallesi'nde dün saat 20.00 sıralarında Hakan Koç (17), evinin önünde daha önce kardeşini dövdüğü için aralarında husumet bulunan Burak F. (24) ve arkadaşlarıyla karşılaştı.

Koç ile Burak F. arasında tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Yanlarındaki arkadaşları da kavgaya dahil oldu.

Kavgada bıçak ve sopalar kullanıldı. Kavgada Hakan Koç, bıçakla karnından yaralandı. İhbarla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Koç'un hayatını kaybettiği belirlendi.

Koç'un cansız bedeni otopsi için Honaz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan jandarma, kavgaya karıştıkları belirlenen Burak F.'nin de aralarında bulunduğu 6 şüpheliyi gözaltına aldı. Soruşturma sürüyor

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.