Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "geçmiş olsun" dileğinde bulunan liderlere teşekkür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Covid-19 testinin pozitif çıkması sonrası kendisine ve eşi Emine Erdoğan'a "geçmiş olsun" dileğinde bulunan siyasi parti liderlerine teşekkür etti.

Haberler Anadolu Ajansı 05.02.2022 - 20:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından paylaştığı mesajlarda, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'e, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'a, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'a, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'a ve HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'na ayrı ayrı teşekkürlerini iletti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.