Cumhurbaşkanı Erdoğan Özbekistan'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türk devletleri teşkilatı 9'uncu zirvesi için Özbekistan'a ulaştı. Erdoğan Semerkant'ta törenle karşılanıyor.

Haberler 10.11.2022 - 14:26

Semerkant'ta Özbekistan Cumhurbaşkanı Çevket Mirziyoyev ile görüşecek. Cumhubaşkanı Erdoğan daha sonra Fidan Dikme törenine katılacak.

Türk Devletleri Teşkilatı Liderleri için düzenlenen Gayrı Resmi Akşam yemeğine iştirak edecek. Türk Devletleri teşkilatı'nın Devlet Başkanları toplantısı ise yarın düzenlenecek.

Özbekistan'daki temasları kapsamında Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ı kabul edecek olan Erdoğan, Türkmenistan Halk Maslahaatı Başkanı "Gurban kulu Berdimuhammedov" ile de bir araya gelecek. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile de ikili görüşme yapacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.