Çorum'da silahla vurulan kişi 23 gün sonra hastanede hayatını kaybetti

Çorum'da elinde bıçakla girdiği tütüncü dükkanında işyeri sahibi tarafından tabancayla ateş edilerek yaralanan kişi, 23 gün sonra yaşamını yitirdi.

Haberler Anadolu Ajansı 03.09.2024 - 09:19

Kale Mahallesi'nde 10 Ağustos'ta bıçakla girdiği iş yerinde, iş yeri sahibi Necip K. tarafından silahla ateş edilerek yaralanan ve kaldırıldığı Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ölen Emre Özünel'in (33) cenazesi, otopsi işlemleri için hastanenin morguna kaldırıldı.

Emre Özünel, 10 Ağustos'ta Kale Mahallesi Ekin Caddesi'nde elinde bıçakla Necip K'ye ait iş yerine girmişti. Uyuşturucu madde etkisinde olduğu iddia edilen Emre Özünel ile Necip K. arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Necip K. tabancayla ateş ederek, Özünel'i yaralamıştı.

Özünel, sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.