Çay ocağındaki cinayetin nedeni ortaya çıktı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde Muzaffer Ece'yi otogardaki çay ocağında başından vurarak öldüren Osman Çelik tutuklandı. Çelik cinayeti, aralarındaki arazi anlaşmazlığı nedeniyle işlediğini söyledi.

Haberler DHA 31.03.2024 - 15:14

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 29 Mart'ta otomobiliyle otogara giden Osman Çelik, buradaki çay ocağında oturan uzaktan akrabası Muzaffer Ece'ye tabancayla 10 el ateş etti.

Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurulan Muzaffer Ece, kaldırıldığı Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Olayın ardından otomobiliyle kaçan Osman Çelik, aynı gün polis tarafından İzmit ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Muzaffer Ece’nin cenazesi ise dün toprağa verildi.

Emniyetteki sorgusunda cinayeti arazi anlaşmazlığı nedeniyle işlediğini söyleyen Çelik, işlemlerinin ardından dün sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.