Çanakkale'de silahlı ve bıçaklı kavga: Yaralılar var

Çanakkale'de aralarında husumet bulunan iki grubun karıştığı silahlı ve bıçaklı kavgada 6 kişi yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 26.09.2024 - 17:38

Çanakkale'de husumetli iki grup birbirine girdi.

Valilikten yapılan açıklamada, Cevatpaşa Mahallesi Gazi Bulvarı'nda 15.40 sularında ateşli silah ve kesici aletle kavga yaşandığı belirtildi.

Açıklamada, 3 kişinin ateşli silah, 3 kişinin de kesici aletle yaralandığı, görünüş itibarıyla hayati tehlikesi bulunmayan zanlıların 3 hastaneye sevklerinin sağlandığı bilgisine yer verilerek, şunlar kaydedildi:

"Kavganın, arasında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan ailelerin sokakta karşılaşması sonucu meydana geldiği tespit edilmiştir.

Olay yerine sevk edilen polis ekipleri inceleme yaptı.
Olaya karışan yararılar dahil 11 şüpheli şahıs, 2 adet 7/65 çapında ateşli silah ve bıçak ile yakalanmış olup, diğer şüpheli şahısları tespit ve yakalama çalışmaları devam etmektedir."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.