Çaldıkları motosikletler ile adliyeye gelip duruşmaya katıldılar

Küçükçekmece'de çok sayıda suç kayıtlarının oldukları öğrenilen hırsızlık şüphelisi 5 şahıs, çaldıkları motosikletler ile adliyeye gelerek duruşmaya katıldı. Zanlılar polis ekiplerinin dikkati sonucu kıskıvrak yakalandı.

Haberler İHA 17.09.2023 - 09:34

Hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı olduğu öğrenilen 1’i yabancı uyruklu 5 şahıs, duruşmaya katılmak için çaldıkları motosikletler ile geçtiğimiz günlerde Küçükçekmece Adliyesi'ne geldi.

Çalıntı oldukları için takibe takılan motosikletlerin Küçükçekmece Adliyesi binasının bahçesinde olduğunu belirleyen sivil polis ekibi, otopark çıkışında bekleyerek 1 kişiyi çaldığı motosiklet ile birlikte yakaladı. Kaçacak yerinin olmadığını anlayan hırsızlık şüphelisi, yalnız olmadığını, başka motosikletin de olduğunu ve suç ortaklarının ise adliye binasında ifade verdiğini söyledi.

Çalıntı motosikletlerin tespitini yapan polis ekipleri binadan çıkan diğer şüphelileri de yakalarken polis aracına bindirilen şahıslar işlem yapılmak üzere karakola götürüldü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız