Belediye tesisinden 25 ton malzeme çalındı (9 kişi gözaltında)

Samsun’da belediyenin Asfalt Plenti Tesisi’nden 25 ton bitüm malzemesi ve 8 metreküp çakıl çalan 9 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan 8’i adliyeye sevk edildi.

Haberler DHA 30.10.2023 - 10:03

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan hırsızlık iddiası üzerine başlatılan çalışmada, 9 kişi gözaltına alındı.

4 KİŞİ SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları operasyonda 4 kişiyi suçüstü yakalayıp, gözaltına aldı.

Operasyonun devamında malzemelerin çalınmasını organize eden 2 kişinin de aralarında bulunduğu 5 kişi daha gözaltına alındı.
25 ton bitüm malzemesi ve 8 metreküp çakılı çaldığı belirtilen şüphelilerin, evlerinde ve araçlarındaki aramalarda 360 bin lira ile 3 ruhsatsız tabanca, 24 tabanca mermisi, 16 sentetik hap ve 1 gram metamfetamin ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 8 şüpheli adliyeye sevk edildi, 1 kişi ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.