Bakan Yumaklı: Gıda denetimlerimizi artırarak sürdüreceğiz

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, vatandaşların güvenilir gıdaya ulaşması ve tüketici sağlığının korunması amacıyla denetimlerinin devam ettiğini ve artırarak sürdüreceklerini söyledi.

Haberler DHA 25.01.2024 - 06:09

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın güvenilir gıdaya ulaşması ve tüketici sağlığının korunması amacıyla denetimlerimiz devam ediyor. Bu kapsamda 81 ilimizde toplu tüketim yerlerinde kızartmada kullanılan yağlara yönelik eş zamanlı denetimlerimize başladık. Yıl boyunca devam eden risk esaslı denetim ve kontrollerimize ilaveten farklı alanlara yönelik gıda denetimlerimizi de artırarak sürdüreceğiz" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız