Antalya’da son 1 haftada 490 aranan kişi yakalandı

Antalya’da son 1 haftada haklarında yakalama emri bulunan kişilerin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda, 490 kişi yakalandı.

Haberler İHA 18.10.2024 - 17:15

Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde, adli makamlarca haklarında yakalama emri bulunan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

Ekiplerin il genelinde son bir haftada yaptıkları çalışmada, hırsızlık suçlarından 50, dolandırıcılıktan 81, yağmadan 8, cinsel suçtan 5, öldürme suçundan 1 ve diğer suçlardan 345 kişi yakalandı.

Kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 163, ifadesinin alınmasına yönelik yakalama emri ile aranan 327 şahıs olmak üzere toplam 490 şahıs adli makamlara sevk edildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.