Antalya'da kaza: İrlandalı sürücünün otomobili sulama kanalında asılı kaldı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, otomobil sulama kanalından düşeceği sırada demir korkuluklarda asılı kaldı. Yaralanın olmadığı kazada asılı kalan otomobilin İrlandalı sürücüsü uzun süre kazanın şokunu atlatamadı.

Haberler İHA 17.10.2024 - 14:48

Kaza, Yukarı Pazarcı Mahallesi Cengiz Topel Caddesi'nde meydana geldi.

İrlanda uyruklu Thomas F. Condon'un kullandığı otomobil ile Mehmet Şirin'in kullandığı hafif ticari araç kontrolsüz kavşakta çarpıştı.

İrlanda uyruklu Thomas F. Condon'un kullandığı otomobil, çarpmanın şiddetiyle sulama kanalının korkuluklarını parçalarken köprü üzerinde askıda kalarak sulama kanalına düşmekten son anda kurtuldu.

Askıda kalan otomobilden diğer aracın sürücüsünün yardımıyla çıkan İrlandalı sürücü, olayın şokundan uzun süre kurtulamadı. İrlandalı sürücü, sık sık askıdaki otomobile baktı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.