Anadolu Otoyolu'nun Sakarya-Düzce kesiminde çalışma yapılacak

Anadolu Otoyolu'nda Hendek ile Gümüşova arasında yapılacak üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Ankara yönü kesimler halinde trafiğe kapatılarak ulaşım İstanbul istikametinden iki yönlü olarak sağlanacak.

Haberler Anadolu Ajansı 24.08.2024 - 02:47

Sakarya Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Karayolları 1. Bölge Müdürlüğünce Hendek ile Gümüşova kavşağı arasında üstyapı yenileme çalışması yapılacak.

Çalışmalar sırasında Ankara istikameti kesimler halinde trafiğe kapatılarak ulaşım İstanbul istikametinden gidiş geliş şeklinde verilecek.

Bu çalışmaların tamamlanmasının ardından İstanbul istikameti kesimler halinde trafiğe kapatılarak Ankara istikametinden gidiş geliş şeklinde ulaşım sağlanacak.

26 Ağustos'ta başlayacak çalışmalar, 21.00-07.00 saatlerinde yapılacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.