Amcasını sokak ortasında pompalı tüfekle başından vurarak öldürdü

Edirne’nin Keşan ilçesinde yeğeni U.K.(23) tarafından sokak ortasında pompalı tüfekle başından vurulan Tokcan Küçükkaraş(47) hayatını kaybetti.

Haberler DHA 21.07.2024 - 17:01

Olay, saat 04.00 sıralarında Yenimescit Mahallesi Fidan Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, U.K. daha önce aralarında husumet bulunan amcası Tokcan Küçükkaraş’la sokakta karşılaşınca tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu U.K., pompalı tüfekle amcası Küçükkaraş’ı başından vurdu. Küçükkaraş, kanlar içerisinde yere yığılırken, U.K. olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Tokcan Küçükkaraş’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Küçükkaraş’ın cenazesi, nöbetçi savcı ve polisin incelemesinin ardından otopsi için Edirne Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis, olayın ardından kaçan U.K.’nin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.