Ahmet Ersagun Yücel kimdir? AK Parti Milletvekili Ersagun Yücel'in biyografisi

İYİ Parti'nin kurucuları arasında yer alan Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ahmet Ersagun Yücel, İYİ Parti’den istifa ettiğini açıklamıştı. Ahmet Ersagun Yücel AK Parti'ye katıldı. Peki, Ahmet Ersagun Yücel kimdir?

Haberler ntv.com.tr 14.08.2024 - 16:38

İYİ Parti'den istifa eden İstanbul milletvekilleri Seyithan İzsiz ve Ersagun Yücel ile farklı partilerden 13 belediye başkanı AK Parti'ye katıldı. Bu isimlere rozetlerini Erdoğan taktı. İşte, AK Parti Milletvekili Ersagun Yücel'in biyografisi...

AHMET ERSAGUN YÜCEL KİMDİR?

Ahmet Ersagun Yücel, 18 Temmuz 1972 tarihinde Osmaniye'de doğmuştur.

Lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Serigrafi bölümünde tamamlamış, ardından New York Üniversitesi'nde reklam ve pazarlama üzerine eğitim almıştır.

Evli ve üç çocuk babası olan Yücel, ileri düzeyde İngilizce bilmektedir.

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen Genel Seçimler sonrasında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde İYİ Parti İstanbul Milletvekili olarak göreve başlamıştır.

22 Temmuz 2024 tarihinde ise İYİ Parti Kurucu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ahmet Ersagun Yücel, partisinden ayrıldığını açıklamıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.