31. Dönem POMEM sonuçları açıklandı: (POMEM sonuç ekranı)

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde 1500'ü kadın polis olmak üzere toplamda 7500 yeni polis alımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda, 31. dönem POMEM sınavlarına katılan adaylar sonuç açıklamasını bekliyordu. POMEM sonuç duyurusu geldi.

Haberler 17.07.2024 - 10:52

31. Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçları açıklandı. Adaylar, e-Devlet'e bağlı "Polis Akademisi Başkanlığı Polis Akademisi Sınav Sonucu Sorgulama" ekranı üzerinden sonuç sorgulaması yapabilecek.

POMEM SONUCU SORGULAMA EKRANI

Yapılan duyuruda; "31. Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak olup yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak yedek planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekmektedir.

Tüm adaylara ilanen duyurulur." denildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.