21 yıl hapis cezası bulunan kişi kardeşinin kimliğiyle yakalandı

Bursa'da 8 ayrı dosyadan kesinleşmiş 21 yıl 10 ay hapis cezasıyla 8 senedir aranan ve kardeşinin kimlik bilgilerini kullandığı belirlenen kadın hükümlü yakalandı.

Haberler Anadolu Ajansı 27.09.2024 - 15:39

Arşiv
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, hükümlü Gürcü E'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Araştırmalarda bu kişinin resmi ikamet kaydının bulunmadığı, 4 yıl İstanbul'da kayıtsız kiraladığı evde yaşadığı ve çeşitli suçlara karıştığı, kardeşinin kimlik bilgilerini kullandığı tespit edildi.

CEZAEVİNDEN ÇIKAN EŞİNİN FOTOĞRAF PAYLAŞIMI ÜZERİNE ARAMALAR GEMLİK'TE YOĞUNLAŞTIRILDI

Gürcü E. hakkında soruşturmayı derinleştiren polis, eşi O.E'nin geçen yıl cezaevinden çıktıktan sonra sosyal medya hesaplarından tatil beldesi Kumla Mahallesi'nden fotoğraflar paylaştığını, ayrıca kızı S.E'nin daha önce Gemlik'te yakalandığını belirleyerek çalışmalarını bu ilçede yoğunlaştırdı.

Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde bölgede yürütülen çalışmalarda, 8 yıl önceki fotoğrafla Gürcü E'yi aramaya başlayan ekipler, hükümlüyü markete giderken yakaladı.

"Resmi belgede sahtecilik" suçundan işlem yapılan kadının, cezaevine teslim edileceği öğrenildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.