10 yıldır aranıyordu, Van’da yakalandı

Van’da 10 yıl önce işlenen cinayetle ilgili olarak aranan hükümlü, Muradiye ilçesinde yakalandı. M.S.H. isimli hükümlü, cezaevine teslim edildi.

Haberler Anadolu Ajansı 25.10.2024 - 16:17

Van’ın Muradiye ilçesinde tasarlayarak adam öldürme suçundan hakkında müebbet hapis cezası bulunan, 10 yıldır aranan cinayet hükümlüsü yakalandı.

Kaymakamlığın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma yürüttü.

Bu kapsamda, 2014’te işlediği cinayetten dolayı tasarlayarak adam öldürme suçundan hakkında müebbet hapis bulunan ve 10 yıldır aranan M.S.H.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Cumhuriyet savcılığının talimatı doğrultusunda düzenlenen operasyonda yakalanan M.S.H., Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.