Google'a da engel yolda

İstanbul Sulh Ceza Hakimliği, şehit savcı Mehmet Selim Kiraz'ın görüntülerini kaldırması için Google'ı uyardı. Söz konusu görüntüler kaldırılmazsa Google'a erişim engellenecek.

Haberler Anadolu Ajansı 07.04.2015 - 01:55

Twitter ve YoTube’a uygulanan erişim yasağı kararının ardından bir uyarı da Google’a yapıldı

İstanbul Sulh Ceza Hakimliği, şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın rehin alınması görüntülerini yayınlamaya devam eden Google'a erişimin de içerik çıkarılmadığı takdirde engelleneceğini bildirdi.

İçeriğin kaldırılması için Google'a süre tanındı.

Hakimlik, kararın yerine getirilmesi amacıyla doğrudan Erişim Sağlayıcıları Birliği'ne gönderilmesine ve en geç 4 saat içinde erişim sağlayıcısı tarafından kararın yerine getirilmesine hükmetti.

Dün, şehit savcı Mehmet Selim Kiraz'ın rehin alınmasına ilişkin görüntüleri yayınlayan Twitter ve YouTube'a erişim yasağı getirilmişti.

Mahkeme kararının uygulanmasının ardından önce Twitter ilerleyen saatlerde de YouTube yeniden erişime açılmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.