Shakhtar maçı Sivas'a alındı

Sivasspor'un, Uefa Avrupa Ligi’nde Shakhtar Donetsk ile yapacağı ilk maç Sivas'a alındı.

Haberler 09.08.2009 - 15:09

SİVAS - UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Sivasspor'un, Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımıyla yapacağı ilk maçın Sivas'a alındı.

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Shakhtar Donetsk ile eşleşen Sivasspor'un 20 Ağustos'ta deplasmanda yapacağı ilk maç, rakibinin UEFA Süper Kupası maçı dolayısıyla Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak.

Daha önce de 27 Ağustos'ta oynanacak rövanş maçı, Shakhtar Donetsk'in UEFA Süper Kupası'na katılacak olması nedeniyle 2 gün önceye 25 Ağustos Salı gününe alınmıştı.

Geçen yıl UEFA Kupası'nı müzesine götüren Ukrayna temsilcisi, 28 Ağustos'ta Monaco'da Avrupa Şampiyonlar Ligi kupasını kazanan Barcelona ile UEFA Süper Kupası maçında karşılaşacak.

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, kulüplerine ilk maçın Sivas'ta oynanacağına dair yazının ulaştığını söyledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız