Leçkov hakkında arama emri

Bir dönem Beşiktaş'ta da top koşturan Bulgaristan'ın eski milli futbolcusu ve Sliven (İslimiye) kenti belediye başkanı Yordan Leçkov hakkında, trafik polisiyle kavga ederek olay yerinden kaçmaktan arama emri çıkarıldığı bildirildi.

Haberler 24.03.2010 - 12:43

Sofya Emniyet Müdürü Başkomiser Valeri Yordanov, yaptığı açıklamada, özel otomobili ile aşırı sürat yaptığı için bir trafik ekibi tarafından durdurulan Leçkov'un trafik polisleriyle söz dalaşına girdiğini ve evraklarını polislerin yüzüne atarak olay yerinden kaçtığını ileri sürdü. Leçkov'un görgü tanıklarının önünde polislere hakaret ettiğini de kaydeden Yordanov, belediye başkanı hakkında arama emri çakarıldığını bildirdi.

Yordan Leçkov ise yaptığı açıklamada, olayı 'polisin küstahlığı' olarak niteledi. Leçkov kendisini durduran trafik polislerinin son derece kaba davrandıklarını belirterek, "Trafik suçu işlediysem ceza yazsınlar. Kimliğim ve arabamın evrakları onların elinde" diye konuştu.

Leçkov 1994 Dünya Futbol Şampiyonasında dördüncü olan Bulgaristan milli futbol takımında yer alarak büyük bir üne kavuşmuş daha sonra da Beşitaş takımına transfer olmuştu. Beşiktaş'tan olaylı bir şekilde ayrılan Leçkov futbol kariyerine son vererek politikaya atılmıştı. Leçkov iki dönemdir Sliven kentinin belediye başkanı olarak görev yapıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.