Janko, Rusya'yı röveşatayla yıktı

Sahasında lider Avusturya'ya 1-0 kaybeden Rusya, 2016 Elemeleri G Grubu'nda zirvenin 8 puan gerisine düştü

Haberler Ntvspor 14.06.2015 - 21:22

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri G Grubu'nda Rusya, evinde Avusturya'ya 1-0 mağlup oldu.

33. dakikada Junuzovic'in savunmadan seken topunda eski Trabzonsporlu Marc Janko nefis bir röveşatayla kaleci Igor Akinfeev'i avladı.

41'de ikinci gole yaklaşan Janko'nun şutunda bu kez kaleci Akinfeev başarılıydı.

54'te Miranchuk'un kafa vuruşunda ise Avusturya'nın file bekçisi Almer gole izin vermedi.

Bu sonuçla Avusturya 6 maç sonunda 16 puanla liderliğini sürdürürken, 8 puanda kalan Rusya, gelecek yılki finallere gitme şansını mucizelere bıraktı.

Grubun diğer mücadelesinde ise Liechtenstein son sıradaki Moldova ile 1-1 berabere kalarak 5 puana yükseldi. Liechtenstein, 21'de Wieser ile 1-0 öne geçerken, 44'te Boghiu skora dengeyi getirdi.

Öte yandan Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri C Grubu'nda Lüksemburg'u 3-0 yenen Ukrayna, 12 puana çıkarak finaller için şansını sürdürdü. Ukrayna'ya galibiyeti getiren golleri 49'da Kravets, 57'de Garmash ve 87'de Konoplyanka attı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2025 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.