Kırkpınar’da Kıraç coşkusu

Edirne’de 656’ncı Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’nde sahne alan Kıraç, konsere katılan 5 bin kişiye konser verdi.

Haberler 13.07.2017 - 12:55

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl 656’ncısı düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali kapsamında Sarayiçi mevkiinde ünlü şarkıcı Kıraç sahne aldı.

"SİNEKLER ROCK MÜZİK SEVMİYOR"

Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı konsere Kıraç, asker botu, kot pantolon ve tişört ile çıktı. Söylediği şarkılarla davetlilere müzik şöleni yaşatan Kıraç, sahnede ışığa gelen sivrisineklerle ilgili espri yaptı. Sineklerin sahneye istila etmesini espri dille yorumlayan Kıraç, “Bu ne ya tepemizde sinekler, gerçi biraz sesi açtık sinekler gitti. Sinekler Rock müzik sevmiyor sanırım, ya da beni sevmiyorlar” dedi.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Kıraç'ın söylediği şarkılara hayranları da eşlik etti. Konserin ardından Edirne Belediyesi Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, sanatçı Kıraç'a plaket ve çiçek verdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.