“Rengin Gör Dediği...” sanatseverlerle buluşuyor

Ressam Yasemen Latife Ayvaz’ın “Rengin Gör Dediği…” adlı resim sergisi Galeri FE'de cumartesi günü sanatseverlerle buluşacak. Sergi 28 Nisan'a dek görülebilir.

ntv.com.tr 12.04.2018 - 11:14 Son Güncelleme : 12.04.2018 - 12:40

“Rengin Gör Dediği...” sanatseverlerle buluşuyor
Sanatsal üretimlerini İstanbul’a olan hayranlığı ile pekiştirerek lirik soyutlamalar olarak ortaya çıkaran Yasemen Latife Ayvaz, 14-28 Nisan tarihleri arasında “Rengin Gör Dediği…” adlı çalışmasını İstanbul Galeri FE’de sergileyecek.

Eserlerini, içten gelen anlık tepkilerle özgür, rahat ve sınırsız olarak yaptığını ifade eden Ayvaz, “Onun için deneyselliği ön planda tutuyorum. Böylelikle spontane gelişen dokular ve şekiller meydana geliyor. Eserlerimden tek bir anlam değil birçok anlam çıkmaktadır. Eserlerimde kullandığım katmanlarla derinlik hissi vererek duygu ve sezgileri anlatıyorum’’ diye konuştu.
Sergideki "Independent" adlı eser
YASEMEN LATİFE AYVAZ KİMDİR?

Sanatçı 1970 yılında İzmir'de doğdu. Ortaokul ve lise öğrenimini Özel Yükseliş Kolejinde tamamladıktan sonra 1995 yılında Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu.

Sanatsal çalışmalarına 10 yıldır Ressam-Akademisyen Yrd .Doç.Dr. Seyit Mehmet Buçukoğlu ile devam eden sanatçı çeşitli karma sergilerde de izleyenle buluştu. Ulusal ve Uluslar arası önemli koleksiyonlarda eserleri bulunan sanatçı, üretimlerini kendi atölyesinde devam ettirmektedir.
POLİTİKA TEMALI SERGİ - İZLE
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2025 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.