Sana Taşla Vurana Sen Aşla (Veya Ekmekle Veya Pamukla) Var (Veya Dokun) Ne Demek? Sana Taşla Vurana Sen Aşla (Veya Ekmekle Veya Pamukla) Var (Veya Dokun) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Sana Taşla Vurana Sen Aşla (Veya Ekmekle Veya Pamukla) Var (Veya Dokun) ne demek? Sana Taşla Vurana Sen Aşla (Veya Ekmekle Veya Pamukla) Var (Veya Dokun) kelimesi nasıl yazılır? Sana Taşla Vurana Sen Aşla (Veya Ekmekle Veya Pamukla) Var (Veya Dokun) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Sana Taşla Vurana Sen Aşla (Veya Ekmekle Veya Pamukla) Var (Veya Dokun) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Sana Taşla Vurana Sen Aşla (Veya Ekmekle Veya Pamukla) Var (Veya Dokun) Ne Demek?

Sana Taşla Vurana Sen Aşla (Veya Ekmekle Veya Pamukla) Var (Veya Dokun) Ne Demek? Sana Taşla Vurana Sen Aşla (Veya Ekmekle Veya Pamukla) Var (Veya Dokun) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:`Sana Sert Davranana Sen Yumuşak Davran` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Sana Taşla Vurana Sen Aşla (Veya Ekmekle Veya Pamukla) Var (Veya Dokun) Kelimesi Nasıl Yazılır? Sana Taşla Vurana Sen Aşla (Veya Ekmekle Veya Pamukla) Var (Veya Dokun) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Sana Taşla Vurana Sen Aşla (Veya Ekmekle Veya Pamukla) Var (Veya Dokun)

Sana Taşla Vurana Sen Aşla (Veya Ekmekle Veya Pamukla) Var (Veya Dokun) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Sana Taşla Vurana Sen Aşla (Veya Ekmekle Veya Pamukla) Var (Veya Dokun) ne demek? Sana Taşla Vurana Sen Aşla (Veya Ekmekle Veya Pamukla) Var (Veya Dokun) kelimesi nasıl yazılır? Sana Taşla Vurana Sen Aşla (Veya Ekmekle Veya Pamukla) Var (Veya Dokun) kökeni nedir? Sana Taşla Vurana Sen Aşla (Veya Ekmekle Veya Pamukla) Var (Veya Dokun) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır