Karı Koca Bir Sözle Yakın, Bir Sözle Uzaktır Ne Demek? Karı Koca Bir Sözle Yakın, Bir Sözle Uzaktır Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Karı Koca Bir Sözle Yakın, Bir Sözle Uzaktır ne demek? Karı Koca Bir Sözle Yakın, Bir Sözle Uzaktır kelimesi nasıl yazılır? Karı Koca Bir Sözle Yakın, Bir Sözle Uzaktır kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Karı Koca Bir Sözle Yakın, Bir Sözle Uzaktır kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Karı Koca Bir Sözle Yakın, Bir Sözle Uzaktır Ne Demek?

Karı Koca Bir Sözle Yakın, Bir Sözle Uzaktır Ne Demek? Karı Koca Bir Sözle Yakın, Bir Sözle Uzaktır Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:`Bir Kadınla Bir Erkek, Birbirlerine Bağlandıklarını Bildiren Bir Sözle Karı Koca Olurlar, Böyle Bir Bağın Kalmadığını Bildiren Bir Sözle De Yabancı Olurlar` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Karı Koca Bir Sözle Yakın, Bir Sözle Uzaktır Kelimesi Nasıl Yazılır? Karı Koca Bir Sözle Yakın, Bir Sözle Uzaktır Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Karı Koca Bir Sözle Yakın, Bir Sözle Uzaktır

Karı Koca Bir Sözle Yakın, Bir Sözle Uzaktır kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Karı Koca Bir Sözle Yakın, Bir Sözle Uzaktır ne demek? Karı Koca Bir Sözle Yakın, Bir Sözle Uzaktır kelimesi nasıl yazılır? Karı Koca Bir Sözle Yakın, Bir Sözle Uzaktır kökeni nedir? Karı Koca Bir Sözle Yakın, Bir Sözle Uzaktır kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır