Iman Casablanca'nın Türkan Şoray hayranlığı 

Model ve oyuncu Iman Casablanca, Türkan Şoray hayranlığını dile getirdi. Casablanca, Yeşilçam'ın Sultan'ı lakaplı sanatçı için, "Dünya çapında bir isim Türkan Şoray. Canlandırdığı her karakteri devleştiren bir oyuncu" dedi. 

Haberler 12.01.2021 - 07:55

  • 1
    31. Best Model of the World yarışması birincisi Iman Casablanca, Türkan Şoray hayranlığını anlattı.
  • 2
    Faslı model, Şoray'a olan hayranlığının çocukluk yıllarına dayandığını söyledi. Yıllar önce Şoray'ın başrolünde yer aldığı "Baraj" filminin dizi uyarlamasında rol alan Casablanca, “Büyük hayranlık ve saygı duyuyorum. Dünya çapında bir isim Türkan Şoray" dedi.
  • 3
    Casablanca "Canlandırdığı her karakteri devleştiren bir oyuncu. Çok çok güzel bir kadın ve özel bir insan" dedi.
  • 4
    Diziye başlamadan önce Şoray'la tanıştığını da ifade eden Casablanca, Şoray'ın mütevazılığına ve karakterine de hayran kaldığı ni sözlerine ekledi.
  • 5
    IMAN CASABLANCA KİMDİR?

    Iman Casablanca, 1999 yılında Fas'ta dünyaya geldi. Matematik mühendisi olan Iman Casablanca, Arapça, Fransızca, Türkçe ve Farsça olmak üzere toplam dört dil biliyor.

    Beş kardeşi olan Iman Casablanca, Fransızca öğretmeni bir anne ve komiser bir babanın kızı. 2018 yılında “Best Model Of The World” yarışmasında birincilik tacını takmıştır.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.