Amerikalı yönetmen: Volodimir Zelenski'ye Chaplin lakabını takmıştım

Devlet Başkanı seçilmeden önce komedyen ve oyuncu olarak hayatını kazanan Volodimir Zelenski'nin birlikte çalıştığı Amerikalı yönetmen David Dodson, Zelenski'yi anlattı: Ona Chaplin diyordum, çünkü Charlie Chaplin'in tarzına sahipti.

Haberler 07.03.2022 - 11:25

  • 1
    Rusya'nın ülkesine yönelik saldırısına karşı direnişiyle bir "kahraman"a dönüşen Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski (44) daha önce komedyen ve oyuncu olarak hayatını kazanıyordu. Devlet başkanı seçildiği 2019'a kadar da mesleğini sürdürmüştü.
  • 2
    Milliyet'in haberine göre, Zelenskiy'in oyunculuğu döneminde birlikte çalıştığı Amerikalı yönetmen ve film editörü David Dodson, "Volodya” olarak seslendiği dostu Zelenskiy’in mütevazı, sakin ve “ünlü kaprisi”nden uzak olduğunu söyledi.
  • 3

    CHAPLIN LAKABI

    Dodson, ilk 2008'de New York’ta film çekerken tanıştıklarını belirtirken, o dönem genç bir komedyen olan Zelenski’ye “Chaplin” lakabını taktıktan sonra arkadaşlıklarının pekiştiğini anlattı. Dodson, “Ona Chaplin diyordum, çünkü Charlie Chaplin'in tarzına sahipti. Komedideki fizikselliği, yüzüyle yapabildiği sanatsal şeyler ve gözlerinin içindeki sempatik ama hüzünlü, cansız ifade bana Chaplin'i hatırlatıyordu” dedi.

  • 4

    Dodson, 10 filmde birlikte çalıştığı Zelenski'nin sette ve kamera arkasında nasıl biri olduğuna dair de yorumda bulundu. Yönetmen, bugünün Ukrayna Cumhurbaşkanı’nı sette “dört dörtlük bir profesyonel, çaba sarf etmeden komik olabilen, enerji dolu ve saygılı biri” olarak tanımladı.

  • 5

    "BANA SPIELBERG GİBİ HİSSETTİRDİ"

    Dodson ayrıca, “Bana kendimi Steven Spielberg gibi hissettirirdi. Aslında bu, kendisiyle gittiği her yere taşıdığı güç ve iyi niyetin bir göstergesiydi” ifadelerini kullandı. Zelenskiy’in zamanla şöhreti artmasına rağmen mütevazılığını koruduğunu vurgulayan Dodson, "Volodya, Ukrayna'nın Tom Hanks'iydi. Filmleri ve programlarıyla Rusya'da da ünlüydü. Şimdi savaş haberlerini izlerken dostumun ülkesi Ukrayna'yı savunmasından büyük gurur duyuyorum, Volodya ve halkı için dua ediyorum" diye konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.