Yengesini döven molotoflu saldırgandan pişkin savunma: “Elim değmiş olabilir”

Adana’da ağabeyini terk eden yengesi Fadime Öztürk’ü dövüp, kadının evine molotofkokteyli atan Mert Yiğit Öztürk, tutuklandı. Öztürk ifadesinde, “Tartışma çıktı ancak kimseye vurmadım. Elim değmiş olabilir.” dedi.

Haberler DHA 12.10.2024 - 09:47

  • 1

    Adana’da yengesini dövüp, kaldığı eve molotofkokteyli ile saldıran Mert Yiğit Öztürk, tutuklandı.

    Olay, 9 Ekim günü saat 22.00 sıralarında Yüreğir’de yaşandı.
  • 2

    İddiaya göre eşi Eren Öztürk’ten bir süredir şiddet gördüğü gerekçesiyle evi terk eden Fadime Öztürk, babası Osman G.’nin evine döndü.

    Öztürk, telefonda konuştuğu eşinden eve dönmesini istedi ancak Fadime Öztürk teklifi reddetti.
  • 3

    Bunun üzerine Eren Öztürk’ün kardeşi Mert Yiğit Öztürk ile arkadaşı 17 yaşındaki M.S. ile yengesinin evine gitti.

    Öztürk, tartıştığı yengesini dövüp, evden ayrıldı.

    Bir süre sonra tekrar adrese giden Öztürk, molotofkokteyli ile Osman G.’nin evini kundaklayıp, kaçtı.

  • 4

    İhbarla olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın büyümeden söndürülürken, Fadime Öztürk ambulansla hastaneye kaldırıldı.

    Fadime Öztürk tedavisi sonrası taburcu edilirken, Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Mert Yiğit Öztürk ile M.S.’yi sokakta yürürken yakaladı.

  • 5

    PİŞKİN SAVUNMA: ELİM DEĞMİŞ OLABİLİR

    Polis merkezine götürülen şüphelilerden Öztürk, ifadesinde, “Evine götürmek için yengemin yanına gittim. Tartışma çıktı ancak kimseye vurmadım. Elim değmiş olabilir.” dedi.

    Olayın ardından sinirlenip dışarı çıktığını anlatan saldırgan, “Sokakta bulduğum içki şişesine benzin doldurup, eve attım.” diye konuştu.

    İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mert Yiğit Öztürk tutuklandı, M.S.’nin Çocuk Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.