Telefon tamiri tartışması baltalı saldırı ile bitti

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Hüseyin K., telefon tamircisinde çıkan tartışmada baltayla kulağından ve ensesinden yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Haberler DHA 13.09.2024 - 16:04

  • 1
    Osmaniye Mahallesi Ahmet Akyollu Caddesi’nde Hüseyin K., ekranı kırılan cep telefonunu 3 gün önce telefon tamircisi Sunullah G.'ye götürdü.

    Sunullah G., telefonun ekranını yenisiyle değiştirip sahibine teslim etti.
  • 2
    Hüseyin K., bugün telefonunun ekranında donma şikayetiyle bir kez daha Sunullah G.’nin dükkanına gitti. Taktığı ekranın orijinal olduğunu söyleyen Sunullah G. ile Hüseyin K. tartıştı.

    Taraflar, telefonu başka bir tamirciye göstermeye karar verdi. Hüseyin K., otomobiline aldığı Sunullah G. ile başka bir telefon tamircisine gitti. Tamirci, cep telefonunun ekranın sökülüp bakılması gerektiğini söyleyince Hüseyin K. ile Sunullah G. arasında yeniden tartışma çıktı.
  • 3
    Hüseyin K., otomobilinden aldığı baltayla Sunullah G.'ye saldırdı. Sunullah G. sol kulağından ve ensesinden yaralanırken bu sırada devriye görevinde olan polis ekipleri kavgaya müdahale edip tarafları ayırdı.

    Hüseyin K. gözaltına alınırken Sunullah G. ise polis otosuyla kaldırıldığı İnegöl Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı.
  • 4
    Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.