Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman? İşçi alımı kura sonuçları için geri sayım 

Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura çekimi için geri sayım sürüyor. Bakanlık, yayımladığı kılavuzla takvimi paylaşmıştı. Belirlenen takvime göre, Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları şubat ayında ilan edilecek. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman?

Haberler 22.02.2024 - 09:34

  • 1
    Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura çekim tarihi tamamlanan başvuru süreci ardından gündeme geldi. "Tarım ve Orman Bakanlığı Taşra Teşkilatı Hizmet Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere 1.500 Tarım İşçisi Alım İlanı" geçtiğimiz günlerde paylaşılmıştı. İlanda kura sürecinin ayrıntılarına da yer verilmişti.
  • 2

    KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

    İŞKUR tarafından bildirilen başvuru sahipleri arasından açık iş sayısı (ilan edilen kadro sayısı) kadar asıl ve asıl sayının dört katı kadar da yedek aday sınava tabi tutulmaksızın 27/02/2024 tarihinde noter huzurunda çekilecek kura sonucuna göre belirlenecek.

  • 3
    Kura yeri ve saati ile ilgili bilgiler Bakanlık ve Personel Genel Müdürlüğü internet sitesinden duyurulacak.


  • 4
    İşçi alım sürecine ilişkin tüm bilgilendirmeler, adaylardan istenilecek evraklar Bakanlık ve Personel Genel Müdürlüğü internet sitesi üzerinden ilan edilecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız