Tarım işçileri arasında kavga: 4 yaralı, 35 gözaltı

Adana’da biber tarlasına hasat için çağrılan iki işçi grubu arasında kavga çıktı. Kavga sırasında bir midibüs yakıldı, 4 kişi yaralandı. Valilikten olaya ilişkin yapılan açıklamaya göre, 35 kişi gözaltına alındı.

Haberler Anadolu Ajansı, DHA 14.09.2023 - 15:34 Son Güncelleme : 14.09.2023 - 16:09

  • 1

    Adana’nın Karataş ilçesinde biber tarlasına hasat için çağırılan iki grup arasında “arazide kimin çalışacağına” yönelik tartışmanın ardından çıkan kavgada 4 kişi yaralandı, 35 şüpheli gözaltına alındı.

  • 2

    Valilikten yapılan açıklamada, Sarımsaklı Mahallesi’nde biber toplamak için günlük tutulan iki grup arasında, “tarlada kimin çalışacağına” yönelik çıkan tartışma sonrası 35-40 kişinin karıştığı arbede çıktığı belirtildi.

    Araca zarar veren kişiler de daha sonra bölgeden uzaklaştı.

  • 3
    4 kişinin yaralandığı olayla ilgili olarak 35 kişi kişi gözaltına alınırken, işçileri taşıyan bir midibüs yanarak kullanılamaz hale geldi.
  • 4
    Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız