Tarihi surlara çıkıp yardım istedi: “Oğlumu çete kaçırdı, ulaşamıyorum”

Antalya’da 16 yaşındaki oğlu Baran Şaşmaz’ın bir çete tarafından kaçırıldığını iddia eden Raşit Şaşmaz isimli adam, kentteki tarihi surlara çıkarak yardım istedi. Oğlundan 10 gündür haber alamadığını söyleyen baba, polislerin iknası sonucu çıktığı yerden indirildi.

Haberler DHA 23.10.2024 - 14:51

  • 1
    Antalya’da oğlunun bir çete tarafından kaçırıldığını iddia eden baba, Muratpaşa’daki tarihi surlara çıkıp yardım istedi.
  • 2

    Baran Şaşmaz isimli genç, iddiaya göre bir süre önce Kepez ilçesinde tanıştığı arkadaş grubunun verdiği tabanca ile eve gitti.

    Tabancayı gören anne Özlem Şaşmaz, durumu polise bildirdi.

    Yaklaşık 10 gün önce Baran Şaşmaz, eve gelmemeye başladı.

    Bunun üzerine Özlem ve Raşit Şaşmaz çifti, bir çetenin kaçırdığını iddia ettikleri çocuklarını sokak sokak aramaya başladı.

    Kentin birçok noktasında çocuklarını arayan ancak sonuç alamayan Raşit Şaşmaz, bugün öğle saatlerinde Muratpaşa ilçesindeki tarihi surlara çıktı.

  • 3
    Çocuğunun kaçırıldığını ancak kimsenin müdahale etmediğini iddia eden Şaşmaz, yetkililerden yardım istedi.
  • 4

    Şaşmaz’ın intihara kalkışacağını düşünen çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

    Şaşmaz, polislerin oğlunu bulacaklarını söylemesi ile surlardan indi.
  • 5
    Raşit Şaşmaz, sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.