Sivas’ta kene kabusu: Art arda üçüncü ölüm

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarında artış yaşanmaya başladı. Sivas’ta kene ısırması sonucu art arda 3 ölüm yaşandı. Kene ısırması nedeniyle tedavi altına alınan Şehri Tanrıveren isimli kadın, bu sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. 

Haberler İHA 10.06.2024 - 10:38

  • 1

    Sivas’ta Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) kaynaklı ölümlerin sayısı 3’e yükseldi.

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi’nde, KKKA tanısıyla tedavi gören 36 yaşındaki iki çocuk annesi Şehri Tanrıveren sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.
  • 2

    Tanrıveren ile birlikte bu yıl Sivas’ta KKKA nedeniyle ölenlerin sayısı 3’e yükseldi.

    Tanrıveren’e virüsün beslediği büyükbaş hayvanlardan bulaştığı tahmin ediliyor.

    Genç kadın ikamet ettiği Sivas’ın Gölova ilçesi Boğazgöze köyünde toprağa verilecek.
  • 3

    PEŞ PEŞE ÜÇÜNCÜ ÖLÜM

    Tanrıveren’in ölümü, Sivas’ta art arda yaşanan üçüncü ölüm oldu.

    Geçen hafta Gemerek ilçesinde Gülbidin Ekberi isimli çoban kene ısırması sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.
  • 4
    Merkeze bağlı Olukman köyünde ise Emre Naçar isimli kişi de kene ısırması nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.