Şeyda polisi şehit eden saldırganın kuzeni tutuklandı

İstanbul polisi, sosyal medyada silahlı fotoğraflar paylaşan bir kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişinin, Ümraniye’de polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit eden Yunus Emre Geçti’nin kuzeni K.G. olduğu belirlendi. Adliyeye sevk edilen K.G. isimli şüpheli tutuklandı.

Haberler İHA, Anadolu Ajansı 25.09.2024 - 15:53 Son Güncelleme : 25.09.2024 - 17:20

  • 1
    Ümraniye’de motosiklet hırsızlığı suçundan yakalandıktan sonra çıkan arbedede polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit eden şüphelinin kuzeni sosyal medyada silahlarla fotoğraf paylaştığı gerekçesiyle gözaltına alındı.
  • 2

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya platformlarında bir kişinin silahlı fotoğraflarının olması üzerine çalışma başlattı.

    Yapılan incelemelerde şüphelinin Ümraniye’de motosiklet hırsızlığı suçundan yakalandıktan sonra arbedede polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit eden zanlı Yunus Emre Geçti’nin kuzeni K.G. olduğu tespit edildi.
  • 3
    Şüphelinin Ataşehir Mahallesi’nde bulunan ikametinde olduğunu belirleyen ekipler K.G.’yi gözaltına aldı.
  • 4

    Zanlı emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

    K.G. Savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından, halk arasında korku ve panik yaratma suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.