Sakarya’daki patlamadan yaralı kurtulan işçi dehşet anlarını anlattı: 4 saniye beyaz bir ışık yandı

Sakarya’nın Hendek ilçesindeki bir makarna fabrikasında patlama meydana geldi. Patlamada 28 işçi yaralandı. Yaralılardan altısının durumu ağır. Fabrikada yaşanan patlamadan yaralı olarak kurtulan bir işçi, yaşadıklarını anlattı. “Öyle bir patladı ki üstümüzde kıyafet kalmadı, ayakkabılarımız uçtu.” diyen işçi Zafer Emanet, “4 saniye beyaz bir ışık yandı. Kafamı çevirdiğimde her yer yıkılmıştı ve içerisi yanıyordu.” ifadelerini kullandı.

Haberler İHA, Anadolu Ajansı 15.09.2024 - 16:30 Son Güncelleme : 15.09.2024 - 20:12

  • 1

    Sakarya’da faaliyet gösteren bir makarna fabrikasında patlama meydana geldi.

    Patlamada 1 kişi hayatını kaybetti, 30 işçi yaralandı.
  • 2

    6 İŞÇİNİN DURUMU AĞIR

    Yaralanan işçilerden 6'sının durumu ağır.

    İşçilerin hastanedeki tedavileri sürerken, patlamada yaralanan işçilerden Zafer Emanet, patlama sırasında yaşadıklarını anlattı.
  • 3

    "ÜSTÜMÜZDE KIYAFET KALMADI"

    Patlamanı şiddetiyle fabrika içinde bir yıkıntı yaşandığını anlatan Emanet, “Öyle bir patladı ki üstümüzde kıyafet kalmadı, ayakkabılarımız uçtu.” dedi.
  • 4

    "4 SANİYE BEYAZ BİR IŞIK YANDI"

    Patlamanın çalıştıkları sırada yaşandığını söyleyen işçi Emanet, “4 saniye beyaz bir ışık yandı. Kafamı döndürdüğümde her yer yıkılmıştı ve içerisi yanıyordu.” dedi.

  • 5
    Emanet, bir süre içeriden çıkamadıklarını da anlattı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.